Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2015 15:57 - Феноменът 29/6
Автор: varna1young Категория: Новини   
Прочетен: 6005 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 


image



Днес новите общински съветници на Варна официално положиха клетва в местния парламент. Повечето от тях наистина са нови лица, а за други сякаш постът е пожизнен. Впечатление обаче прави шестият в листата на Коалиция "ВАРНА" - АТАКА, ВЪЗРАЖДАНЕ, НОВА СИЛА и никому неизвестен индивид Иван Димов Иванов, за когото има доста оскъдна информация в медийното пространство. Интересното при него е, че се нарежда на трето място по преференциален вот във Варна, веднага след кмета Иван Портних и след кандидата на ГЕРБ Иво Славеев Иванов, станал известен като феноменът 40/40.


До днес беше немислимо Иван Димов Иванов да бъде видян дори на снимка. Предизборна кампания за шестия в листата на Коалиция “Варна“ също липсваше. Той не пожела да разлепи нито един плакат, не направи нито една среща с варненци, няма дори Фейсбук. Въпреки това, г-н Иванов събра шеметните 1156 гласа. Дали новият общински съветник е разчитал на купен вот или разполага с голям кръг от приятели, които му вярват, че е подходящ да решава съдбата на варненци, можем само да гадаем.


От интернет разбираме, че новият общински съветник Иван Димов Иванов е “известният бивш началник на направление “Оперативно – издирвателна дейност” в ГПУ – Пристанище Варна, арестуван през 2008 година от Дирекция “Вътрешна сигурност” с белязани пари? Същият в оперативен план е известен и че покрива контрабандни канали, свързани с БСП, на известен бизнесмен, близък до депутат от БСП, заради което е бил преместен /вместо уволнен/ за срок от една година в РГУ – Елхово. Поради връзките си в Борислав Гуцанов, Иван Иванов успява да вземе общински имот в междублоковото пространство на ул. “Македония”, където създава ресторант “Стария чинар”. Още през 2008 година, разчитайки на тесните си връзки с Гуцанов, Иванов е гласен за ръководно място в ДАНС – Варна.“ (Източник: “Афера“)


Иван Иванов е собственик на емблематичното заведение “Стария чинар“, което горя през юни тази година. Според информация от пожарната е горял коминът. Огънят е тръгнал от непочистени мазнини по аспирацията на заведението. В града е известно, че ресторантът е предпочитано място за срещи на митничари и полицаи.


Коалицията, която издигна Иван Иванов, вкара в общинския съвет още скандалните доктори Ивайло Симеонов Бояджиев и Петър Николаев Липчев. Водачът на листата Костадин Костадинов също намери място сред съветниците.


С интерес ще следим работата им във варненския местен парламент.





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: varna1young
Категория: Новини
Прочетен: 16900
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930